Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2019 13:43 - Когато стресът се превърне в хармония...
Автор: zoella1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 616 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Част втора: Началното училище

Оказа се, че с любимката на учителката от детската градина ще сме в един клас. Наистина беше дооста разглезено дете, нио и подло. Тогава харесвах едно момченце от класа и и казах. ГОЛЯМА ГРЕШКА. Още на следващия ден тя започна да го целува постоянно по бузката и още от тогава знаех, че с нея няма да сме истински приятелки.
Запизахме се на вокална група в училището ни и пеехме на концертите в нашия театър. През април имаше конкурс в града и госпожата ни момита дали искаме да участваме. Можеше по групи, дуети... Любимката(вече така ще я наричам) искаше да участаме двете, но аз отказах и се записах индивидуално.
В деня  на конкуса въобще не бях притеснена и всичко мина много гобре..за мен.
Когато любимката се качи на сцената умрях от кеф. Пуснаха песента, която си беше избрала- Жаба жаборана (типично в нейн стил) и както пееше (по-скоро грачеше) и се заблея на някъде и спря да пее. Много ми беше смешно.
Същия ден обявиха резултатите. Аз спечелий първо място, а Любимката-нищо. Тя не спря да плаче цял ден. А вечерта имаше гала концерт, на който щяхме да пеем ние-наградените. Там Любимката отново не спря да плаче. Знае, че ми завиждаше и това ме радваше още повече.
След този ден нататък тя се озлоби още повече и се опитваше да настрои класа срещу мен. Повечето деца постоянно и се вързваха. Тя им казвазваше какво ли не. Пускаше неверни слухове за мен, говореше зад гърба ми постоянно, а в същото време пред мен се държеше много мило и си мислеше, че не знам какви ги върши.
Това продължи три години, защото след 3 клас се премести в друг град.
В трети клас смениха учителката, която водеше вокалната група, която по образование беше завършила музикална школа и имаше много изисквания към нас. Първата ни репетиция с нея беше като прослушване: Учителката искаше да чуе всеки как пее и дали въобще може да пее.  Съответно тези, които не хареса-ги гонеше. Спомням си, че бях притеснена да не да изгони и мен, но тя много ме хареса. За Любимката се колебаеше дали да я приеме, но направи компромис.
След като прослусването мина, госпожата ни раздаде на листчета текст на нова песен, която щяхме да учим през следващите репетиции. Докато ми обясняваше какво ще изисква от нас за следващите часове, Любимката не спря да говори на едно момиче, което не я слушаше и и се мръщете. Учителката забеляза това и каза: Не мога да търпя такова поведение. ИЗЛИЗАЙ!
След като беше изгонена от вокалната група, след време започна да се хвали на всички, че майка и я е запизала във школа при профелионален учител и постоянно хвърляше по няколко обидни думи за госпожата, която я изгони.
За съжаление, обаче, вокалната група в училище не продължи много, понеже учителката не можеше да смогва с графика си и такава група вече нямаше.
Когато завършихме трети клас- лятото, което щеше да бъде изпълнено с много игри и забавления беше пред нас.
Преди Любимката да замине ме беше помолила да отида с нея на последния и урок по пеене, когато щеше да се сбогува с учителката си. Докато тя си пееше песните аз стоях на едно столче в края на стаята, за да не преча повреме на учока. Когато урокът приключи, госпожата започна да ме гледа все повече и повече и ми каза:
Изглеждаш ми много позната. Някъде да сме се засичали?
Преди да смогна да кажа каквото и да било Любимката ме представи на учителката си и и спомена, че всяка година се явявам на местния конкурс по пеене и печеля награди.
Учитлеката изглеждаше приятно изненадана и изгаряше от желание да изпея нещо. Изпях и любимата ми песничка тогава и тя ми предложи от следващата година да ходя при нея на уроци по пеене. Това откри много нови възможности за мен и може би е единственото нещо, заради което съм благодарна на Любимката!



Гласувай:
4



1. tretotrol - zoella e jenna marbles
29.12.2019 13:53
neznam dali znaesh vsushtnost - samata aktrisa de
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zoella1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 29323
Постинги: 21
Коментари: 69
Гласове: 47
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031